Beestachtig goed aanbod: gratis naar Ouwehands Dierenpark!

27-10 2016

Een offerte aanvragen bij OVMedia is natuurlijk altijd een slim idee. Want je wilt met jouw reclameboodschap zoveel mogelijk mensen bereiken, en ov-reclame is daarvoor het ideale middel. Maar in de maanden oktober en november is er nog een extra reden om een offerte aan te vragen.

OVMedia geeft namelijk kaartjes weg voor een leuk dagje uit: Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Reuzenpanda’s en nevelpanters

Op de reuzenpanda’s moet je nog even wachten, die komen op zijn vroegst pas in het voorjaar van 2017 naar Nederland. Maar op 14 oktober zijn er in Ouwehands Dierenpark wel twee nevelpanters komen wonen. Prachtig getekende grote katten, die met uitsterven bedreigd worden en die je dus niet zomaar in elke dierentuin tegenkomt.

Natuurlijk vind je in Ouwehands ook het Berenbos en de vertrouwde olifanten, gorilla’s, wolven, tijgers en leeuwen. En nog genoeg andere dieren om je de hele dag de ogen aan uit te kijken. Heb jij wel zin in een gratis dagje dieren spotten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang jouw gratis tickets!

Gratis naar Ouwenhands Dierenpark, hoe werkt het?

Simpel. Je vraagt in de maand oktober of november een offerte aan en krijgt twee tickets voor Ouwehands Dierenpark toegestuurd. Verder hoef je niets te doen. Als dat geen beestachtig goede actie is! Neem direct contact op voor het aanvragen van jouw offerte.

Visual & Webdesign