Adverteren op de bus, zo eenvoudig kan het zijn

08-03 2019

Een buscampagne opzetten moeilijk en tijdrovend? Welnee. TegelMegaStore bewijst dat juist super eenvoudig kan zijn om je boodschap snel en goed onder de aandacht van een brede doelgroep te brengen!

Hoe eenvoudig adverteren op de bus kan zijn, bewijst TegelMegaStore. Deze megagrote winkel vol tegels begon in 2018 met adverteren op vier bussen in Breda, maar heeft die campagne begin dit jaar uitgebreid tot maar liefst eenentwintig bussen, verdeeld over Breda, Tilburg, Den Haag en Zaandam. Hun Basis Onder campagne is eenvoudig maar doeltreffend: het logo van de winkel en het woord ‘tegels’ staan goed zichtbaar op de bussen.

Doelgroep van de campagne van TegelMegaStore? Iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit tegels voor een scherpe prijs. Die mensen vind je overal, in elke leeftijdsgroep en op elke plaats. En juist daarom is busreclame zo’n goed middel om die doelgroep te bereiken: busreclame is dynamisch en duidelijk aanwezig in het straatbeeld.

Een boodschap die goed blijft hangen

Natuurlijk had TegelMegaStore ook allerlei voordelen kunnen noemen in hun reclamecampagne. Zoals het grote en diverse aanbod tegels en sanitair, het bekwame personeel en de grote eigen voorraad. Maar de keuze voor een simpele boodschap van slechts één woord zorgt dat de boodschap snel wordt opgenomen en daardoor goed blijft hangen. Voor een campagne die bedoeld is als middel om naamsbekendheid te creëren en nieuwe klanten te trekken is dat precies wat je nodig hebt!

Zo eenvoudig kan het dus zijn om een buscampagne te bedenken. Gewoon je naam en je product noemen. Wil jij ook meer naamsbekendheid en nieuwe klanten voor je bedrijf? Laat je inspireren door dit goede voorbeeld en neem contact op met OVMedia voor een gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Visual & Webdesign