Kijk daar, KIJCK.makelaars in de spotlights!

KIJCK.makelaars zet niet alleen huizen in de spotlights, dit keer waren zij het stralende middelpunt! Als je in de buurt van Amsterdam en Haarlemmermeer op de weg zat, is de kans groot dat je de KIJKCK. Makelaarscampagne op de bussen voorbij hebt zien komen.

Een bus met opvallende FullVue reclame campagne zijn door de talloze forensen en buurtbewoners gespot!

Leonie Rump kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking met OVMedia, die niet alleen veel reacties heeft opgeleverd, maar ook enkele verrassende momenten. “We hebben zelfs de buschauffeur als klant gehad. Je bereikt niet alleen mensen die het openbaar vervoer gebruiken, maar ook andere weggebruikers,” vertelt Rump enthousiast.

Bij OVMedia bieden we diverse mogelijkheden voor reclame-uitingen en stellen we een plan op dat perfect past bij jouw bedrijf. Onze busreclamecampagne is mogelijk vanaf twee weken, hierin kun je je doelgroep al bereiken. Wil je ├ęcht opvallen? Kies dan voor een langlopende reclamecampagne of volledige busbestickering, zodat je letterlijk niet meer over het hoofd wordt gezien.

Wil jij, net als KIJCK.makelaars, jouw doelgroep bereiken en nieuwe klanten aantrekken, maar wil je eerst meer informatie? Stel dan vrijblijvend je vraag via onze website, mail ons via info@ovmedia.nl of bel ons op het telefoonnummer: (075) 647 97 40.

Visual & Webdesign