Omega uitvaartzorg: naamsbekendheid op wielen

Sinds Omega Uitvaartzorg begon met busreclame in en rondom Dordrecht, hebben ze een opmerkelijke toename in naamsbekendheid en positieve reacties ontvangen. De doelgroep, voornamelijk ouderen, werd effectief bereikt dankzij de opvallende en eigentijdse uitstraling van de reclame. In tegenstelling tot traditionele kanalen, zoals kranten en ook het internet, waar ouderen minder vaak gebruik van maken, bood busreclame een directe en zichtbare oplossing.

De resultaten zijn duidelijk: klanten waarderen de frisse en heldere uitstraling van de reclames, wat bijdraagt aan het imago van Omega als een professioneel en eigentijds uitvaartcentrum. De langdurige aanwezigheid op de bussen heeft niet alleen de zichtbaarheid van Omega vergroot, maar heeft bijgedragen aan de herkenbaarheid binnen de regio.

Wil jij jouw bedrijf ook onderscheiden en je zichtbaarheid vergroten? Busreclame biedt een effectieve manier om een breed publiek te bereiken. Met onze jarenlange ervaring in op maat gemaakte reclameoplossingen, staan we voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een passend marketingplan dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en budget.

Visual & Webdesign