Autotaaglas Dordrecht

AU! Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is deze pijn snel verholpen wij heten u van harte welkom in onze vestiging Dordrecht of in een van onze 54 vestigingen in Nederland. Het ongemak van ruitschade lossen we snel en vakkundig voor je op. Zonder franje. Autotaalglas helpt. Altijd maak tevens gebruik van onze leen autoservice.

Busreclame is een ideaal middel verteld Franchisenemer Dordrecht dhr Boom,om de herkenning en naamsbekendheid te vergroten bij het grote publiek en de automobilist.

Autotaalglas Dordrecht vertelt wat de samenwerking met OVMedia heeft opgeleverd.

“Vorige jaar ben ik benaderd door de accountmanager van OVMedia, over de mogelijkheden van busreclame. We zagen regelmatig reclame op de bussen van Dordrecht rijden en dat wilde wij ook.”

Trots op eigen bus

“OVMedia heeft ervoor gezorgd dat er een jaar lang een mooie Autotaalglas bus door Dordrecht rijdt waar wij erg trots op zijn.

Groter bereik

“Onze bus rijdt op wisselende routes in Dordrecht we hebben gekozen voor een volledige bus dit valt extra op aangezien de bus ruim 12 meter lang is kun je er gewoon niet omheen. Bewust of onbewust bereiken we zo onze doelgroep.

Wat vind u van de service van OVMedia?

De samenwerking is uitstekend en het resultaat mag er dan ook wezen!

Visual & Webdesign