Basis Onder campagne is gouden greep voor lokale bedrijven

Busreclame niet geschikt voor kleine bedrijven? Mis. Bij OVMedia is altijd een campagne samen te stellen die binnen je budget past. ABC goud laat zien dat je ook als klein lokaal bedrijf met een Basis Onder campagne een enorm aantal potentiële klanten kunt bereiken.

Al tien jaar is ABC goud in Breda de specialist in de inkoop en verkoop van goud. Hun motto: eerlijk zaken doen duurt het langst. Hun klanten zijn zeer over ABC goud te spreken en roemen de eerlijke, transparante werkwijze. Zo kun je bijvoorbeeld meekijken bij de taxatie, zodat je zeker weet dat er niet gesjoemeld wordt. De kwaliteit wordt verder gewaarborgd door de achtergrond als gediplomeerd goud- en zilversmid.

Als je dus sieraden wilt verkopen, ben je bij ABC goud aan het juiste adres. Maar nog niet iedereen in Breda weet van het bestaan van ABC goud. En dus koos het bedrijf voor dé manier om daar verandering in te brengen: een Basis Onder campagne met een sticker van 8 meter lang, die 52 weken lang te zien is op twee bussen in Breda. “Hij is bijna niet over het hoofd te zien,” zegt Jolanda van ABC goud.

Groot bereik met Basis Onder campagne

De bussen rijden door heel Breda, op steeds wisselende routes. Dat betekent dat de Basis Onder campagne van ABC goud een enorm potentieel bereik heeft, van winkelend publiek in het centrum tot forenzen op het station en jonge moeders in de buitenwijken. En dat is precies wat ABC goud wil bereiken: een zo breed mogelijk publiek. Hun aanbod is tenslotte interessant voor iedereen die wel een extra spaar- of zakcentje kan gebruiken, en die mensen vind je overal.

ABC goud levert met de Basis Onder campagne het bewijs dat het eigenlijk niet uitmaakt in welke branche je met je onderneming zit, of hoe groot je bedrijf is. Bij OVMedia is altijd wel een campagne samen te stellen die binnen je budget past. Wil je dus ook een groot en breed publiek kennis laten maken met je aanbod? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Visual & Webdesign