Busreclame in de zomer: nog meer bereik!

Busreclame is het medium bij uitstek om elke dag miljoenen contactmomenten met je doelgroep te realiseren. En in de zomer bereikt je reclameboodschap op de bus nog veel meer mensen!

De zomer is in volle gang. En je zou het misschien niet denken, maar dat betekent: een nog groter bereik voor je reclameboodschap als je busreclame inzet. Anders dan veel mensen denken, is de zomer namelijk absoluut geen komkommertijd. Integendeel, juist in de zomer komen mensen veel meer buiten. En zien ze dus ook vaker de bussen langsrijden waarop jouw reclamecampagne te zien is.

Een grotere doelgroep voor je reclameboodschap

De zomer is ook het toeristenseizoen bij uitstek. Niet alleen voor buitenlandse toeristen, ook veel Nederlanders gaan lekker een dagje, weekendje of weekje weg in eigen land. Voor jouw busreclame heeft dat als gevolg dat die mensen van buiten de regio jouw reclame ook langs zien komen.

Handig als je landelijk aanbod hebt, maar ook als je alleen in jouw regio werkt. Want die toeristen gaan tijdens hun tripje ook in jouw regio winkelen, uit eten en andere leuke dingen doen. Je boodschap bereikt mensen dus niet alleen vaker, maar hij bereikt ook meer mensen dan in andere seizoenen.

Een busreclame in de zomer bereikt die grote doelgroep elke dag tot slot ook nog eens langer. Hoe dat kan? Het blijft stukken langer licht dan in andere seizoenen. Op zwoele zomeravonden gaan mensen graag buiten zitten, in hun tuin of op een leuk terrasje in het centrum. Ze blijven in elk geval lekker op één plek, genieten van de warme avond en zien bus na bus met jouw reclameboodschap erop langsrijden.

Ook meer bereiken met hetzelfde budget?

Je ziet het: in de zomer adverteren op de bus levert veel meer bereik op voor hetzelfde geld! Als dat geen zonnig vooruitzicht is… Busreclame past bovendien binnen elk budget. Informeer vandaag nog naar de advertentiemogelijkheden voor jouw bedrijf. Wil je extra van de zomer genieten? Word klant bij OVMedia en je krijgt de enige echte originele OVMedia strandbal cadeau!

Visual & Webdesign