Busreclame in Rotterdam? Jij vraagt, OVMedia levert!

OVMedia breidt zijn verzorgingsgebied steeds verder uit, ook in de grote steden. Busreclame in Den Haag en Amsterdam kon je al door ons laten verzorgen, en nu komt daar nog een grote stad bij: Rotterdam.

Na Arriva, Connexxion, HTM, Veolia, EBS en onlangs GVB is nu de RET aan de beurt. Want ook in Rotterdam rijden binnenkort bussen rond met daarop busreclame van OVMedia! Tweehonderd bussen, om precies te zijn.

Die bussen zullen meerdere keren per dag door de hele stad rijden, en daardoor een maximaal bereik creëren. Niet alleen bij Rotterdammers zelf maar ook bij dagjesmensen, zakenlui, voetbalsupporters en toeristen.

Van achterklep tot FullVue

Voor OVMedia is de samenwerking met de Rotterdamse vervoersmaatschappij een mooie uitbreiding van het verzorgingsgebied, voor jou een prachtige kans om nog meer mensen in je doelgroep te bereiken en zo je naamsbekendheid te vergroten of een onweerstaanbaar aanbod onder hun aandacht te brengen.

OVMedia exploiteert de bussen van het RET in samenwerking met JCDecaux. Wil jij als een van de eersten gebruikmaken van deze kans op maximaal bereik? Informeer dan nu naar de mogelijkheden. De accountmanagers van OVMedia kunnen je alles vertellen over de diverse campagnes, die variëren van een achterklep of achterruit tot een FullVue campagne!

Visual & Webdesign