Busreclame: nog succesvoller in de zomer

Hoezo komkommertijd? Wist je dat slechts 6,5% van de Nederlanders tegelijkertijd op vakantie is? Dat betekent dat ook in de zomermaanden ruim 93% van de Nederlanders dus gewoon via busreclame bereikbaar is. Misschien zelfs nog wel beter dan anders, omdat iedereen lekker buiten is!

De zon schijnt, het is heerlijk weer. En dus trekken we er massaal op uit. We gaan fietsen, wandelen, pakken een terrasje in het stadscentrum. Niet alleen in het weekend, ook op doordeweekse dagen gaan we naar buiten, genieten van de zon.

Op die heerlijke zomerdagen en zwoele zomeravonden blijven de bussen ook gewoon rijden. Langs fietspaden en wandelroutes, door het stadscentrum en langs het strand. Kun je je voorstellen hoeveel mensen die bussen elke dag zien rijden? Hoe groot het potentiële bereik van een advertentie op die bussen dus is?

Zomeractie OVMedia

Vaak is een reclamecampagne van enkele weken al genoeg om je reclameboodschap of een tijdelijke actie onder de aandacht van je doelgroep te brengen. OVMedia heeft een mooie zomeractie voor je klaarstaan, zodat je het effect van busreclame in de zomer zelf kunt ervaren.

Je kunt nu namelijk op de zijkant van maar liefst 10 bussen een banner van 200 x 100 centimeter laten plaatsen voor slechts 1.890 euro. Die bussen rijden dan 2 weken lang rond in de regio van jouw keuze en verspreiden je reclameboodschap onder het zomerpubliek.

Wat zou dat doen voor de naamsbekendheid van je bedrijf? Voor de zichtbaarheid van je merknaam? Hoeveel extra websitebezoekers, telefoontjes, reserveringen of informatieaanvragen zou zo’n campagne opleveren?

Ontdek het zelf! Neem vandaag nog contact op met OVMedia en informeer naar deze zomeractie.

Visual & Webdesign