Busreclame waar je op kunt bouwen

26-09 2019

Sinds begin dit jaar rijdt er in de regio Dordrecht en omstreken een bus rond met daarop de TotalVue busreclame van Kura Kozijnen Alblasserdam. De buscampagne is bedoeld om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, en dat werkt: Kura krijgt leuke reacties van klanten.

Kura Kozijnen begon in 1978 in Maastricht en is in de decennia die volgden uitgebreid naar Alblasserdam, Meerssen en Montfort. Iedereen die op zoek is naar kozijnen, rolluiken of screens vindt er een compleet assortiment met een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Om nog meer mensen daarvan op de hoogte te brengen, is busreclame een prima middel.

Duizenden contactmomenten per dag

De doelgroep van Kura Kozijnen is groot en breed. En juist daarom is busreclame zo interessant. De bus met daarop de Kura busreclame komt namelijk in allerlei verschillende wijken in Dordrecht en omgeving. Hij rijdt langs nieuwbouwappartementen in het stadscentrum, maar ook langs eengezinswoningen in de buitenwijken. Dat betekent dat elke dag duizenden mensen de campagne langs zien rijden en de naam Kura Kozijnen zien. En dat blijkt ook uit de reacties van klanten, geeft het bedrijf aan: “Wij worden met de busreclame overal gezien en krijgen veel leuke reacties.”

Wil jij je bedrijf ook beter zichtbaar en bekender maken in jouw regio? Laat dan ook eens een buscampagne verzorgen door OVMedia, in de woorden van Kura Kozijnen een partner waarop je kunt bouwen. Kies net als Kura Kozijnen voor een TotalVue campagne, waarbij de hele bus bedekt wordt met jouw boodschap, of ga voor een van de andere opties. Er zijn mogelijkheden voor elk budget! Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Visual & Webdesign