Busreclame werkt voor Obvion

De meeste bedrijven zetten busreclame in als middel om hun naamsbekendheid te vergroten of hun acties en aanbiedingen onder de aandacht van hun doelgroep te brengen. Maar er is meer mogelijk. Obvion laat zien dat adverteren op de bus ook prima werkt bij het werven van personeel.

Ben je op zoek naar een (andere) baan of een stageplek? Dat treft, vooral als je in de (online) marketing, ICT of Finance wilt werken. Bij Obvion (www.werkenbijobvion.nl) zijn ze namelijk hard op zoek naar mensen die het team komen versterken. De belofte van de hypotheekverstrekker is overduidelijk: “Onze klanten de beste woonplek, jij de beste werkplek!”

Deze boodschap draagt de Heerlense hypotheekaanbieder uit met een TotalVue campagne op twee bussen: een streekbus in Maastricht en eentje in Sittard. De bussen rijden al sinds begin november 2015, en de campagne loopt nog tot half oktober.

Obvion als interessante werkgever

Obvion gebruikt naast de busreclame nog andere kanalen om zichzelf in Zuid-Limburg als interessante werkgever te profileren. Maar met de TotalVue campagne laat de organisatie zien dat adverteren op de bus niet alleen geschikt is voor bedrijven die meer naamsbekendheid willen of hun kortlopende acties onder de aandacht willen brengen bij een groot publiek.

Busreclame is ook een prima wervingstool voor elk bedrijf dat op zoek is naar personeel. Natuurlijk kun je geen volledige personeelsadvertentie kwijt op een bus. Maar zoals Obvion laat zien, is dat ook helemaal niet nodig. Een korte, krachtige boodschap in combinatie met je bedrijfswebsite is genoeg.

Jouw personeelsadvertentie ook op de bus?

Groeit jouw bedrijf zo snel dat je eigenlijk doorlopend nieuwe mensen kunt gebruiken? Dan is een langlopende campagne iets voor jou. Je kunt net als Obvion kiezen voor een TotalVue campagne waarbij de hele bus bedekt wordt met jouw boodschap. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een advertentie op de achterklep of de zijkant van de bus. Zeker is in elk geval dat veel mensen je advertentie zullen zien.

Liever een poster in de bus, zodat reizigers langer naar je advertentie kunnen kijken? Kan ook. Bij OVMedia kun je jouw campagne helemaal naar jouw wensen laten inrichten. Dus ook als je maar een week of twee wilt adverteren, omdat je op korte termijn personeel nodig hebt!

Op de pagina Media vind je alle informatie over onze campagne overzichtelijk bij elkaar. Voor meer informatie en persoonlijk advies op maat neem je contact op met een van onze accountmanagers.

Visual & Webdesign