Connexxion gunt busreclame aan OVMedia

Vervoersbedrijf Connexxion gaat de samenwerking aan met mediabedrijf OVMedia. Daarmee wordt OVMedia vanaf januari 2018 de marktleider voor busreclame in Nederland.

OVMedia krijgt er met het overnemen van de reclamecontracten voor Connexxion een flinke uitbreiding van haar verzorgingsgebied bij en groeit daarmee uit tot marktleider in busreclame. Een prachtige kans voor de reclame-exploitant, die continu op zoek is naar mogelijkheden om te groeien en de dienstverlening verder uit te breiden.

De Connexxion-bussen met de door OVMedia verzorgde reclame-uitingen rijden vanaf januari in de regio’s Noord-Holland-Noord, Zaanstreek, Haarlem IJmond, Gooi- en Vechtstreek, IJsselmond, Zuidoost Brabant, Voorne Putten, Hoeksche Waard-Goeree-Overflakkee en Zeeland.

OVMedia in Wormerveer exploiteert sinds 2004 vervoersreclame. De exploitant specialiseert zich in het plaatsen en beheren van reclame-uitingen in en op bussen. OVMedia staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en ziet daarbij “Profit, People en Planet” als gelijkwaardig. Naast Connexxion werkt OVMedia ook samen met Arriva, HTM, Veolia en EBS.

Visual & Webdesign