De Verfzaak bereikt 200.000 klussers met busreclame

Je bedrijf echt zichtbaar maken? Zorg dan dat je opvalt! De Verfzaak nam dit advies ter harte en gaf maar liefst 24 bussen in de regio Limburg een opvallend uiterlijk.

Sinds 31 maart van dit jaar zijn ze niet te missen: de bussen met daarop de reclame van de Verfzaak. Deze verfspecialist bestaat sinds 2011 en heeft zeven vestigingen en een goed lopende webwinkel. Om doe-het-zelvers met verbouwplannen en particuliere klussers nog beter te bereiken, besloten ze om voor de opening van hun nieuwste vestiging een buscampagne in te zetten.

FullVue busreclame, niet te missen!

De Verfzaak koos voor een FullVue campagne, waarbij de hele achterkant van de bussen bedekt wordt met de reclameboodschap in huisstijlkleuren. Het resultaat? Vierentwintig bussen met een vrolijke blauw met groene achterkant. Die zie je niet gauw over het hoofd! Zeker omdat de Verfzaak de busreclame gebruikt om een mooie actie aan te prijzen.

De bussen van de Verfzaak rijden nog tot en met 31 december rond door de regio Limburg. Je kunt de bussen tegenkomen in Roermond, Heerlen, Venlo en Hoensbroek. Als je de inwonertallen van die plaatsen bij elkaar optelt krijg je toch al snel een potentieel bereik van minimaal 200.000 mensen voor de busreclame.

Vergroot jouw bereik met busreclame

Omdat er vierentwintig bussen op wisselende routes rijden, is de kans groot dat veel mensen meerdere keren per dag met de campagne in aanraking komen. Mocht je dus binnenkort in je omgeving horen dat men een ‘nieuwe’ verfwinkel ontdekt heeft, dan weet je nu hoe dat komt!

Zo’n groot bereik is ook voor jouw bedrijf haalbaar. Busreclame is namelijk geschikt voor elke bedrijfsgrootte en past in elk budget. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

Visual & Webdesign