De Vliert Sierbestrating ‘knalt’ op de bus

28-09 2016

Om in het geheugen van je doelgroep te blijven hangen, is herhaling heel belangrijk. Bedrijven die deze kracht optimaal willen benutten, maken gebruik van busreclame. Met een opvallende campagne op de bus is de kans nog groter dat je naam door veel mensen onthouden wordt. De Vliert Sierbestrating greep die kans met beide handen aan.

De Vliert Sierbestrating in Breda is een groot- en detailhandel voor particulier, hovenier en aannemers. Je kunt er al 28 jaar terecht voor alle soorten tegels en stenen, maar ook voor tuinhout, kunstgras en verlichting. Je zou denken dat een bedrijf met zo’n lange geschiedenis eigenlijk geen reclame meer nodig heeft. Maar daar denken ze bij De Vliert toch anders over.

Vanuit de gedachte dat herhaling ook na 28 jaar nog heel belangrijk is om in het geheugen van je potentiële klanten te blijven hangen, begon De Vliert dit jaar met een nieuw reclame-offensief. Het is een mix van diverse media, waaronder Google, het sponsoren van sportclubs en naamstickers op alle pallets en Big Bags die De Vliert bij de klant aflevert.

De Vliert valt op met busreclame

En last but not least: busreclame. 52 weken lang rijden er drie bussen door de regio Breda-Oosterhout met op de zijkant een mooie Basis Onder van De Vliert Sierbestrating. En die Basis Onder ziet er prima uit, vinden ze bij De Vliert: “Ons logo knalt er goed uit.”

Dat is precies waar busreclame goed in is: opvallen. De Basis Onder van De Vliert heeft een groot potentieel bereik, aangezien de drie bussen diverse routes heen en weer rijden. Van stadscentrum tot buitenwijk, en alles wat daartussen zit. Niet een keer, maar meerdere keren.

Interessante doelgroepen

Dat betekent dat ze elke dag ook meerdere keren gezien kunnen worden door tuinarchitecten in nieuwbouwwijken, doe-het-zelvers in hippe woonwijken en aannemers in industriegebieden. Om er maar een paar te noemen. Heel interessante doelgroepen voor een bedrijf in sierbestrating!

Maar OV-reclame wordt natuurlijk ook gezien door andere doelgroepen. Waaronder die van jou. Of je doelgroep nu bestaat uit andere bedrijven of uit consumenten, grote kans dat er een bus in de buurt van hun kantoorpand of huis rijdt. Die kans om onder hun aandacht te komen wil je toch niet missen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van busreclame contact op met OVMedia!

Visual & Webdesign