Een bus vol keukeninspiratie

08-03 2019

In de regio Midden-Limburg rijdt een jaar lang een grote rode bus rond die je zomaar zou kunnen helpen bij het vervangen van je keuken!

Mensen die in de regio Midden-Limburg op zoek zijn naar ideeën voor hun droomkeuken, zouden die weleens op een ongebruikelijke plek kunnen vinden. Sinds 9 maart rijdt er namelijk een bus rond met daarop een opvallende TotalVue campagne van Tinnemans Keukens in Ittervoort. De rode kleur van de bus is niet te missen, en kan dus zomaar voor een flits van inspiratie zorgen! Het thema van de campagne is ‘Hou vast aan je dromen’, en de buscampagne wordt ondersteund door een brede mix aan communicatiemiddelen, van print en online tot regionale tv en radio.

Reclamebureau Ad Eight zette de campagne voor Tinnemans Keukens op. Of liever gezegd samen met Tinnemans Keukens, want Ad Eight is ervan overtuigd dat alleen gezamenlijke inspanning leidt tot het beste resultaat. En dat het beste resultaat niet behaald wordt door snel scoren, maar juist door continuïteit.

Enorm bereik met buscampagne

En continuïteit is er bij de campagne voor Tinnemans Keukens, want de rode bus zal maar liefst een jaar lang te zien zijn in de regio Midden-Limburg. Daarmee zal de campagne een enorm bereik hebben, want adverteren op de bus creëert elke dag miljoenen contactmomenten. Busreclame is bovendien dominant aanwezig in het straatbeeld, zeker in deze opvallende rode kleur. Het zou ons dan ook niets verbazen als Tinnemans Keukens het komende jaar een groot aantal nieuwe keukens kan gaan leveren!

Wil jij ook opvallend aanwezig zijn in het straatbeeld in jouw regio, zodat je naamsbekendheid groter wordt en je meer klanten trekt? Dat kan. Neem contact op met OVMedia om de mogelijkheden te bespreken. Het zal je verbazen hoeveel er met jouw budget eigenlijk mogelijk is!

Visual & Webdesign