Een glimlach is de beste reclame

Om mensen te laten lachen als ze een advertentie zien, moet je wel met een heel humoristische campagne op de proppen komen, toch? Als je dat denkt, heb je de busreclame van Six Month Smiles nog niet gezien. Daar komt geen humor aan te pas, en toch roept hij een glimlach op.

Een mooie glimlach willen we allemaal. Six Month Smiles kan je die geven. In zes maanden tijd, met behulp van een vrijwel onzichtbare beugel. Het bedrijf richt zich op volwassenen die niet jarenlang een beugel willen dragen, maar wel een perfect gebit willen laten zien als ze lachen. En hoe kun je die volwassenen nu beter bereiken dan met een busreclame die een prachtige glimlach laat zien?

Six Month Smiles vrolijkt Rijswijk op

In de regio Rijswijk prijkt sinds kort de gloednieuwe buscampagne van Six Month Smiles. Mét glimlach. En zoals we allemaal uit eigen ervaring weten: als iemand naar je lacht, ga je vrijwel altijd vanzelf teruglachen. Dat zal een vrolijk gezicht zijn, al die glimlachende mensen in en rond Rijswijk.

Maar vrolijkheid is natuurlijk niet het enige voordeel dat Six Month Smiles haalt uit de buscampagne. Doordat de lijnen constant wisselen, bereikt het bedrijf ook vrijwel elke volwassene in de regio. De bussen rijden daardoor namelijk steeds andere routes, en worden daardoor zowel gezien door mensen in het centrum als mensen in de buitenwijken.

Adverteren met een glimlach

Six Month Smiles wil met de reclame meer bereiken dan mensen laten glimlachen. Daarom zijn de verwijzing naar de website en de call to action de andere twee opvallende elementen van de advertentie. De korte opsomming van USP’s maakt het plaatje compleet. Met recht een geslaagde advertentie die Six Month Smiles naar verwachting goede resultaten zal opleveren.

Ook adverteren met een glimlach? Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Een buscampagne is al mogelijk vanaf twee weken en past in elk budget. Bel of mail naar OVMedia voor een persoonlijk advies.

Visual & Webdesign