Een zomers cadeautje voor jou van OVMedia!

Alsjeblieft! Een zomers cadeautje voor jou van OVMedia!

Vorige maand lanceerden we onze nieuwe huisstijl, en dat wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een feestelijke traktatie voor je: deze zomer kun je op maar liefst vijftien bussen adverteren met een waanzinnige korting!

Stel je voor: jouw reclameboodschap drie hele weken lang op de zijkant van vijftien bussen in jouw eigen regio. In de zomermaanden. Je bereikt dus niet alleen mensen uit jouw regio, maar ook toeristen en dagjesmensen.

Hoeveel mensen zouden die bussen dagelijks zien rijden? Wat zou dat doen voor de naamsbekendheid van je bedrijf? Voor de zichtbaarheid van je merknaam? Hoeveel extra websitebezoekers, telefoontjes, reserveringen of informatieaanvragen zou zo’n campagne opleveren?

Ov-reclame: elke dag miljoenen contactmomenten

Vaak is een reclamecampagne van enkele weken al genoeg om je reclameboodschap of een tijdelijke actie onder de aandacht van je doelgroep te brengen. OVMedia biedt busreclame met een looptijd vanaf twee weken. We plaatsen je reclamebanner op de zijkant of de achterkant van de bus.

Onbetaalbaar? Nee hoor! Niet als je gebruikmaakt van de feestelijke zomeraanbieding van OVMedia. Dan kost een banner van 200 x 100 cm op de zijkant van de bus je namelijk maar 2.250 euro, all-in. Dat is een korting van meer dan 50%!

Specificaties:

  • Banner 200 x 100 cm, plaatsing op de zijkant van de bus
  • Startdatum campagne in juli of augustus
  • Looptijd campagne 3 weken


Wil je meer informatie of meteen gebruikmaken van deze actie? Neem dan vandaag nog contact op met OVMedia!

Visual & Webdesign