EikenVloerdelen combineert busreclame met weggeefactie

Hoe kom je erachter je of je busreclame ook echt goed werkt? Je kunt daarvoor natuurlijk allerlei ingewikkelde tools en berekeningen gebruiken. Of je pakt het aan zoals EikenVloerdelen het doet: je koppelt een leuke weggeefactie aan je busreclame en laat je klanten de bussen fotograferen!

EikenVloerdelen is de specialist in goedkope eiken vloerdelen. Door productie in eigen huis kan het bedrijf de kosten laag houden, waardoor je al vanaf 15 euro een vierkante meter vloerdeel kan kopen. Om nog meer mensen in Limburg daarvan te laten profiteren, zet EikenVloerdelen sinds kort busreclame in voor branding. Doelen van de campagne: meer bezoekers naar de website en meer klanten naar de showroom in Hoensbroek trekken.

En als die klanten naar de showroom komen met een foto van een van de tien EikenVloerdelen-bussen die in de regio Heerlen-Heuvelland-Maastricht rondrijden, staat er een gratis fles wijn op ze te wachten. Dat is nog eens een mooi aanbod! Het is voor EikenVloerdelen bovendien een eenvoudig middel om te checken hoe goed de busreclame het doet. Laten we hopen dat ze genoeg wijn hebben ingeslagen…

Groot bereik door opvallende manier van adverteren

EikenVloerdelen heeft gekozen voor busreclame omdat het bedrijf op zoek was naar een groot bereik door een opvallende manier van adverteren. De bussen, met de reclameboodschap op de achterklep en de instapzijde, is lang in beeld bij mensen die elke dag een vaste route afleggen, in de file en bij rotondes.

Omdat er geen hele specifieke doelgroep is voor eiken vloeren, wordt het bereik van de busreclame bovendien nog eens extra vergroot. Iedereen kan tenslotte op zoek zijn naar een houten vloer of iemand in zijn omgeving kennen die net aan het verbouwen is. En wie liever niet de hoofdprijs wil betalen, vindt dankzij deze busreclame nu nog sneller zijn weg naar EikenVloerdelen!

Bereik ook een breed publiek met busreclame

Wil jij je reclameboodschap ook onder een heel breed publiek verspreiden? Dan is busreclame ook voor jou een prima keuze. Landelijk, regionaal of lokaal adverteren op de bus hoeft niet zo veel te kosten als je misschien zou denken. En de effectiviteit kun je net als EikenVloerdelen heel eenvoudig zelf meten met een mooie weggeefactie. Zorg je wel dat je genoeg weggevers op voorraad hebt?

Visual & Webdesign