Juwelier Van Velthuysen siert bus in Maastricht

Er rijdt de komende negen maanden een juweeltje van een bus rond in Maastricht. Met een reclame voor juwelier Van Velthuysen erop waar je echt niet omheen kunt en die met recht een pronkstuk genoemd mag worden!

Een goed gekozen sieraad kan je outfit helemaal afmaken. Met een mooi horloge kun je op subtiele wijze laten zien wie je bent. Sieraden en juwelen wekken emotie op, en kunnen een bron van mooie herinneringen zijn. Juwelier Van Velthuysen in Maastricht begrijpt de betekenis van juwelen, sieraden en horloges als geen ander en laat je er graag kennis mee maken.

Opvallende achterkant

Met een assortiment dat een combinatie is van de collecties van de meest vooraanstaande juwelen- en horlogehuizen, trendy modemerken en prachtige eigen ontwerpen is dit familiebedrijf al sinds 1958 hét adres voor sieraden, juwelen, trouwringen en horloges in Maastricht. De webshop bedient ook de rest van Nederland.

Niet meer dan terecht dus dat juwelier Van Velthuysen graag met deze staat van dienst wil pronken. De reclameboodschap van het juweliershuis siert tot eind september de bus in Maastricht. Van Velthuysen koos voor een TotalVue campagne, waarbij OVMedia de bus rondom voorziet van reclame. Zie je de bus rijden, let dan vooral even op het effect van de opvallende foto aan de achterkant!

Visual & Webdesign