Laminaat Outlet Friesland stunt op de bus

Voor goedkoop laminaat moet je bij Laminaat Outlet Friesland zijn. En dat zullen de inwoners van Leeuwarden weten ook! De komende vier weken stunt de Laminaat Outlet Friesland met zijn lage prijzen op de bus.

Laminaat Outlet Friesland is altijd goedkoper dan wie dan ook, zoals de vloerenwinkel op zijn website meldt. De winkel verkoopt laminaat in een vaste collectie, verkrijgbaar vanaf nog geen 5 euro per vierkante meter, en restpartijen van grote fabrikanten. Ben je dus op zoek naar laminaat, dan ben je in een van de twee vestigingen van de Laminaat Outlet Friesland op de goede plek.

Om de komende vier weken nog meer laminaatvloeren te verkopen aan een nog groter publiek, heeft Laminaat Outlet Friesland een vrolijk geel-rood-blauw gekleurde reclameboodschap op de achterkleppen van vijf bussen laten plakken. De bussen van de Laminaat Outlet Friesland rijden tot en met eind november op wisselende routes door Leeuwarden.

Effectief lokaal adverteren op de bus

Een slimme keuze, want busreclame is een soort rijdend reclamebord, dat vanwege zijn formaat niet snel over het hoofd gezien wordt. Daardoor bereikt de reclameboodschap van de laminaatwinkel veel meer mensen die misschien laminaat willen kopen dan een statisch reclamebord op een vaste plek in de stad. Bovendien rijden de bussen niet alleen in het centrum van Leeuwarden en op andere A-locaties in de stad, maar ook in de buitenwijken.

Wil je jouw woonwinkel ook bij een groot lokaal publiek onder de aandacht brengen? Overweeg dan ook eens busreclame in jouw stad of regio. Zoals Laminaat Outlet Friesland laat zien hoeft dat helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een kleurrijke foto met een korte slagzin en je merknaam kan al genoeg zijn om je bereik onder de doelgroep te vergroten. Busreclame past daardoor bij elk bedrijf en in elk budget.

Visual & Webdesign