Leiden zet kerstbus in tijdens Winter Wonder Weken

In Leiden is het altijd gezellig, maar in de decembermaand maken ze er een extra mooi feestje van in die stad. Tijdens de Winter Wonder Weken worden er verschillende winterse evenementen georganiseerd in de sfeervolle binnenstad. Dit jaar rijdt er zelfs een mooie kerstbus rond!

Altijd al met de enige echte kerstman op de foto gewild? Dan moet je in deze weken in Leiden zijn. Op de Beestenmarkt staat namelijk het huis van de kerstman, waar hij dagelijks ligt te slapen om bij te komen van zijn nachtelijke tochten. Elke middag is hij even wakker en dan heb je dus de kans om met hem op de foto te gaan.

Maar ook als je liever niet op de foto gaat, mag je Leiden in december niet missen. Er staat tijdens de Winter Wonder Weken namelijk nog veel meer leuks op het programma. Wat dacht je van een gezellige kerstmarkt? Inclusief gl├╝hwein natuurlijk. Liever naar de kermis? Dat kan ook, want tot en met 8 januari is er in het centrum een gezellige nostalgische kermis. Of ga rondjes schaatsen op de tijdelijke ijsbaan op de gracht van de Nieuwe Rijn.

Feestelijke TotalVue campagne als blikvanger

Woon je niet in de buurt van Leiden? Geen probleem. Leiden is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. En om het feest compleet te maken, heeft Leiden marketing gebruikgemaakt van de spectaculaire decemberaanbieding van OVMedia. Er rijdt nu dus een stadsbus door de stad die helemaal rondom voorzien is van een sfeervolle TotalVue reclamecampagne waarin de Winter Wonder Weken in Leiden nog eens extra onder de aandacht gebracht worden. Het is een echte blikvanger geworden. Als je daar niet van in kerststemming komt…!

Wil jij ook een evenement promoten in je regio? Dan is een TotalVue campagne misschien ook iets voor jou. Informeer naar de mogelijkheden bij OVMedia. Liever een andere campagne? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze accountmanagers helpen je graag met het kiezen en inrichten van de ideale campagne voor jouw evenement!

Visual & Webdesign