Libertas Leiden valt op met total vue busreclame

Een thuiszorgorganisatie die geen wachttijden kent. Dat verdient natuurlijk extra aandacht in deze tijden van bezuinigen op thuiszorg. En dus rijdt er sinds 25 januari een stadsbus in Leiden rond met een prachtige total vue campagne voor Libertas Leiden erop.

De stadsbus is rondom bestickerd met mooie foto’s en benoemt in korte zinnen wat Libertas Leiden biedt en waar de organisatie voor staat: zorg op maat en persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving, als thuis wonen niet meer gaat.

Niet te missen in het straatbeeld

Op de achterkant van de bus is aandacht voor de thuiszorgdiensten zonder wachttijden van Libertas Leiden. Een prima plek, want wie achter deze bus staat te wachten voor een rood stoplicht zal het concept ‘geen wachttijd’ natuurlijk zeker aanspreken!

De eerste reactie van Libertas Leiden op hun stadsbus: “Geweldig zoals we op de bus staan. Complimenten aan degenen die dat voor elkaar hebben gebracht. En wat ben ik blij dat we voor deze reclame gekozen hebben.” Logisch, want door de opvallende rode kleur van de campagne is de stadsbus met de campagne van Libertas Leiden niet over het hoofd te zien in het straatbeeld!

Ook opvallen met uw busreclame? Neem contact op met OVMedia en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Visual & Webdesign