Excellent Fit Gym

Woon je in Breda en wil je in 2016 eindelijk echt in beweging komen en meer gaan sporten? Dan heb je geluk. Er is namelijk een nieuwe sportschool in de stad waarmee je gratis kennis kunt maken: Excellent Fit Gym. En net als hun busreclame zijn ze altijd in beweging!

Excellent Fit Gym werd in mei 2015 geopend aan de Grenssteen in Breda en heeft sindsdien mogen rekenen op veel positieve reacties van sporters. Hoe kan het ook anders, in deze ruim opgezette sportschool waar je niet alleen vrije krachttraining kunt doen, maar ook groepslessen in onder meer martial arts en yoga? En waar je ook lekker buiten kunt sporten als je dat wilt?

Sporten hoeft niet saai te zijn

Misschien wel leukste onderdeel van het aanbod van Excellent Fit Gym is Crossfit, waarbij je met tractorbanden, touwen, zandzakken en kettlebells in de weer gaat en geen twee workouts hetzelfde zijn. Geen tijd om je te vervelen dus, want je blijft continu in beweging!

Om de nieuwste sportschool van Breda wat extra naamsbekendheid te geven en nieuwe leden aan te trekken besloot Excellent Fit Gym reclame te maken op de stadsbus van Breda. Een perfect medium, omdat de bus net als de gym en zijn leden constant in beweging is.

OVMedia voorzag de ruimte onder de ramen van de bus met een sticker van Excellent Fit, met daarop een mooie aanbieding voor een gratis dagpas ter waarde van vijftien euro! Als dat geen mooie reden is om eindelijk aan je goede voornemens te gaan werken…

Visual & Webdesign