Nieuwe website OVMedia

OVMedia is u ook online graag optimaal van dienst. Met trots presenteren wij u dan ook de geheel vernieuwde website!

Er is hard aan gewerkt, en met een geweldig resultaat. Nieuwe kleuren, een nieuw logo en een nieuwe indeling. Dat is de nieuwe website van OVMedia. En aangezien beeld dé grote aandachtstrekker is in OV-reclame, spelen beelden de hoofdrol op de nieuwe site. Toch kunt u ook nog steeds alle informatie over onze tarieven, media en specificaties op de site terugvinden.

Altijd op de hoogte

Nieuw op onze website is de nieuwsrubriek op de homepage. Op de hoogte blijven van welke campagnes OVMedia verzorgt en voor welke klanten? Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in het bedrijf zelf? Houd de nieuwsrubriek in de gaten. Wilt u het laatste nieuws liever in uw mailbox ontvangen, dan kunt u zich ook abonneren op onze gloednieuwe nieuwsbrief.

Het design van de nieuwe website en de nieuwsbrief is verzorgd door Ronnie Schaaf. Op zijn website staat: “Ik houd van mooie dingen, maar heb al 15 jaar de onweerstaanbare drang ze nog mooier te maken.” En dat is hem wat ons betreft zeker gelukt. Maar we zijn benieuwd naar uw reactie, dus neem een kijkje en oordeel zelf!

Visual & Webdesign