OVMedia: binnenkort ook te zien in Amsterdam!

OVMedia is continu bezig zijn positie als marktleider in busreclame uit te breiden. Vanaf 1 mei rijden er veertig GVB-bussen door Amsterdam met reclame van OVMedia erop!

Na aanbestedingen door Connexxion, Arriva, HTM, Veolia en EBS voegt OVMedia nu GVB aan het rijtje toe. De Amsterdamse vervoersmaatschappij gaat vanaf 1 mei rondrijden met veertig Total Vue-bestickerde stadbussen verzorgd door OVMedia, in samenwerking met JCDecaux.

Mooie kans voor maximaal bereik

OVMedia is blij met deze mooie kans om zijn klanten een nog groter bereik te bieden. Niet alleen bij de Amsterdammers zelf, maar natuurlijk ook bij de miljoenen zakenlui, dagjesmensen en toeristen die onze hoofdstad dagelijks bezoeken. De veertig stadsbussen zullen door de hele hoofdstad rijden, en dat tientallen keren per dag.

Benieuwd naar de kansen die busreclame in Amsterdam jou te bieden heeft, en wil je graag als een van de eersten gebruikmaken van de mogelijkheid om op de Amsterdamse stadsbus te adverteren? Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over! Neem nu contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Visual & Webdesign