OVMedia, trotse sponsor van Triathlon Utrecht

Beweging is belangrijk voor OVMedia. Dat komt natuurlijk tot uiting in onze busreclames, die letterlijk altijd in beweging zijn. Maar ook op andere manieren houdt OVMedia zich met beweging bezig. Bijvoorbeeld door het sponsoren van sportevenementen, zoals onlangs de Triathlon Utrecht.

Het was een erg vrolijk gezicht, die op en neer deinende gele badmutsen in het water van de Utrechtse recreatieplas Strijkviertel. Op 9 juli doken zo’n 750 triatleten daar het water in om mee te doen aan een sprinttriatlon of een kwarttriatlon, tijdens de Triathlon Utrecht, georganiseerd door Triathlonvereniging Hellas. Er deed zelfs een team prominenten mee, bestaande uit twee wethouders en een beleidsmedewerker van de gemeente Utrecht.

Het weer werkte ook goed mee, wat voor een ontspannen en gezellige sfeer onder het toegestroomde publiek zorgde. De organisatoren kijken dan ook met een tevreden gevoel terug op een geslaagde dertiende editie van de Triathlon Utrecht.

OVMedia loopt warm voor beweging en prestatie

En die gele badmutsen? Daarop prijkte het logo van OVMedia. Daar zijn we trots op, want beweging is deel van ons DNA. Natuurlijk niet in de laatste plaats door ons reclamemedium. Busreclame is letterlijk altijd in beweging. Het sponsoren van sportieve evenementen is een van de manieren waarop we onze hang naar beweging uitdragen. Als dynamisch bedrijf zijn we bij OVMedia net als triatleten bovendien continu op zoek naar manieren om steeds betere prestaties neer te zetten. Niet voor onszelf, maar voor jou.

We helpen je graag om je bedrijf in topvorm te brengen en te houden door het maximale uit je reclameboodschap te halen. Met een campagne op maat, die past bij jouw bedrijf en jouw budget. Wil jij met jouw bedrijf de top halen? Wij staan al in de startblokken. Alles wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en het startsein te geven!

Visual & Webdesign