Primeur in Friesland: Hiemstra Houtbouw maakt busreclame

Friesland had in juni een primeur. In de periode tussen 6 en 26 juni reden in die provincie namelijk tien bussen rond met op de achterklep de allereerste busreclame ooit van Hiemstra Houtbouw.

Hiemstra Houtbouw is al meer dan veertig jaar de specialist in de fabricage van houten gebouwen voor uiteenlopende doeleinden. Van garages tot zomerhuizen, wie een houten gebouw nodig heeft moet bij Hiemstra zijn. Veel mensen in Oost-Friesland wisten dat natuurlijk al, en nu vond de houtbouwer het tijd worden dat ook de rest van Friesland kennismaakte met het bedrijf.

De keuze voor busreclame om de naamsbekendheid te vergroten was niet moeilijk. Want als je een groot publiek wilt bereiken, is een advertentie op de bus ideaal. Overal waar bussen rijden, zijn tenslotte mensen.

Geslaagde campagne voor herhaling vatbaar

De campagne van Hiemstra Houtbouw blonk uit in eenvoud. Tegen een achtergrond van houten planken waren vier foto’s van houten gebouwen te zien. Daarnaast stond opgesomd welke houten gebouwen Hiemstra zoal kan bouwen. De contactgegevens maakten de advertentie af.

Daarmee bewijst de houtbouwer dat succesvol adverteren op de bus helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het bedrijf spreekt van een geslaagde eerste campagne, en vindt busreclame voor herhaling vatbaar.

Ook experimenteren met busreclame? In de zomermaanden kan dat met korting. Informeer naar de speciale zomeractie van OVMedia!

Visual & Webdesign