ProfCore werft sollicitanten met busreclame

De procesindustrie is een dynamische wereld en volop in beweging. En hoe kun je voor die industrie nu beter sollicitanten werven dan via een medium dat altijd in beweging is? Adverteren op de bus werkt voor ProfCore!

Het doel van de voorjaarscampagne van ProfCore is om het werken in de procesindustrie op een vernieuwende manier op de kaart te zetten en potentiële kandidaten te stimuleren om in contact te komen met ProfCore. Dat doet de organisatie met een Full Vue campagne op de achterzijde van twee bussen die rondrijden in Sittard-Geleen en Roermond-Weert, middenin de regio waar ProfCore actief is.

De doelgroep zijn (gecertificeerde) procesoperators die op zoek zijn naar een toekomstbestendige carrière. Op de campagnefoto is een procesoperator van de toekomst te zien, een beeld dat de ambitieuze procesoperator direct aanspreekt. De boodschap bij de foto is kort en duidelijk: iedereen die zichzelf ziet als de procesoperator van de toekomst kan via de eenvoudig te onthouden website contact opnemen met ProfCore. WE ACCELERATE YOU, zodat medewerkers echt van toegevoegde waarde kunnen zijn bij ProfCore’s opdrachtgevers.

Busreclame versterkt online campagne

Wie het webadres profcore.nl/kennismaken bezoekt, vindt een website waarop ProfCore zich voorstelt, inclusief video’s waarin de potentiële sollicitant een beeld krijgt van werken bij het bedrijf. Een mooi voorbeeld van hoe op de bus adverteren en online personeel werven elkaar effectief kunnen aanvullen en versterken!

Wil jij net als ProfCore busreclame inzetten als onderdeel van een wervingscampagne voor nieuw personeel? OVMedia helpt je graag om je zichtbaarheid en bereik onder je doelgroep te vergroten. In je eigen regio, of landelijk. Er is een mogelijkheid voor elke organisatie en elk budget. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze accountmanagers!

Visual & Webdesign