SkiWebShop geeft 10% korting

Wintersportliefhebbers opgelet! Ga je op skivakantie en heb je nog skikleding of accessoires nodig? Dan is Breda the place to be. Dat is namelijk de thuisbasis van SkiWebShop, dé webshop voor skikleding en accessoires. Voor relaties van OVMedia is bestellen in deze webshop nu nog aantrekkelijker: zij ontvangen tijdelijk namelijk een korting van 10% op hun bestelling!

Kijk niet vreemd op als je binnenkort in Breda of omgeving voor een stoplicht staat en ineens een skiër voorbij ziet zoeven. Hoewel de sneeuw hier in Nederland nog ver te zoeken is, is het skiseizoen in de Europese wintersportgebieden al geopend, en daar maakt SkiWebShop gebruik van om de naamsbekendheid van de webshop te vergroten in de regio Breda. En daarom prijkt er dus op de zijkant van een streekbus een levensgrote foto van een skiër in vol ornaat.

Om dit wintersportseizoen meer bekendheid te krijgen bij de inwoners in en rond Breda koos SkiWebShop voor een buscampagne. Voor de webshop een unieke mogelijkheid om te experimenteren met een voor hen nieuw reclamemedium. En wat voor medium: een buscampagne als deze creëert miljoenen contactmomenten gedurende de looptijd. De basis onder campagne van SkiWebShop startte op 7 november en loopt nog tot 5 februari 2017.

Speciale actie van SkiWebShop voor relaties OVMedia

Breda is de thuisbasis van SkiWebShop, dé online skiwinkel waar je terecht kunt voor ski’s, skikleding en alle denkbare ski-accessoires. De winkel heeft zich gespecialiseerd in exclusieve skikleding en grote maten. Een groot deel van de enorme collectie is ondergebracht in de showroom in Breda, waar je alles rustig kunt bekijken en passen. Bestel je online en wil je eerst passen? Dan kun je je bestelling in de showroom laten bezorgen.

Jij als relatie van OVMedia kunt nu profiteren van een mooie korting op je bestelling bij SkiWebShop! Vul bij het bestellen via de webshop de promocode OV10PER in bij het afrekenen en ontvang 10% korting op alle producten, inclusief de afgeprijsde producten van SkiWebShop (excl. ski’s, sieraden, cadeaubonnen en de skisimulator). De korting is geldig t/m 31 januari 2017.

Visual & Webdesign