Spectaculaire kerstaanbieding: jouw eigen kerstbus!

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn die bussen wonderschoon… Goed, het is pas eind oktober, maar bij OVMedia zijn we toch al een beetje in kerstsfeer. We hebben namelijk een spectaculaire kerstaanbieding die je echt niet mag missen!

Je kunt je klanten natuurlijk een kerstkaart sturen. Maar waarom zou je het dit jaar niet een keertje groot aanpakken? Met busreclame bereik je niet alleen je bestaande klanten in de regio, maar ook een heleboel potentiële nieuwe klanten. En reken maar dat ze naar je campagne zullen kijken als je gebruikmaakt van de speciale kerstaanbieding van OVMedia!

TotalVue campagne in kerstsfeer

We hebben in alle regio’s een zeer beperkt aantal speciale kerstbussen beschikbaar, waarop jij een TotalVue-campagne in kerstsfeer kunt plaatsen. Dat betekent dus dat de hele bus beplakt wordt met sneeuwmannen, kerstbomen, kerstmannen, een speciale kerstwens aan je klanten… Alles mag, zolang het maar duidelijk met kerst te maken heeft. Natuurlijk komt ook je bedrijfsnaam en/of logo er duidelijk zichtbaar op te staan.

Kerstcampagne voor een speciale actieprijs

Lijkt het je wel wat, zo’n speciale bus in kerstsfeer met jouw reclameboodschap? Je boekt jouw eigen TotalVue kerstbus nu voor maar € 3.950,- all in. Jij zegt hoe je het hebben wilt, wij regelen de rest. Maar let op, je moet er wel snel bij zijn! We hebben op dit moment namelijk nog maar 4 kerstbussen beschikbaar. Neem nu contact op met OVMedia en jouw bus kan in december door jouw regio gaan rijden – maar natuurlijk wel pas na Sinterklaas!

Visual & Webdesign