Velomar scooters zowel te zien vanaf de weg als vanaf de bank

Vroom, zag jij ‘m ook voorbij racen? We hebben het natuurlijk over de opvallende reclame van Velomar Scooters. In de lente en zomer van 2023 kon je in en rondom Venlo de FullVue campagne van dit bedrijf vinden. Dit heeft resultaat geboekt. Daarom is Velomar ook dit jaar weer te zien op de bus. Het doel? Opvallen en het stimuleren van de verkoop onder iedereen die op zoek is naar een betaalbare scooter.

Maurice Hermans, eigenaar van Velomar Scooters, wilde zijn bereik in Noord- en Midden-Limburg vergroten. Gedurende 20 weken was de campagne te bewonderen op de achterkant van de stadsbus van Venlo en de streekbus Venlo-Roermond-Weert. En wie dacht dat deze reclame alleen zichtbaar was vanaf de weg, had het mis. Een van de kopers spotte de campagne vanaf zijn bank en haastte zich naar het bedrijf om een scooter aan te schaffen. Hiermee het bewijs dat busreclame ook regionaal uiterst effectief is.

Inmiddels staat Velomar Scooters bekend als dé scooterzaak van Venlo, en hun naamsbekendheid aanzienlijk is toegenomen, allemaal dankzij hun constante aanwezigheid op de straten van Venlo. Wil jij ook nieuwe klanten aantrekken? Het vergroten van je zichtbaarheid op straat is de sleutel tot succes. De bussen rijden voortdurend rond in de door jou gewenste regio, waardoor ze talloze mensen bereiken. Bij OVMedia passen we ons aan jouw wensen aan, of het nu gaat om één bus of vier, de volledige achterkant, zijkant of een digitale campagne aan de binnenkant – er is veel mogelijk. Neem contact op met OVMedia, en samen stellen we een plan op dat past bij jouw bedrijf en budget.

Visual & Webdesign