Waarom AlcmariA voor een langlopende buscampagne kiest

26-09 2019

Vanaf september 2019 kun je ze zien rijden: twee bussen met daarop de branding campagne van AlcmariA. Het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar begon al in 2015 met busreclame, en is zo tevreden over de resultaten dat het met een goed gevoel een tweejarig contract met OVMedia aanging.

AlcmariA heeft gekozen voor twee verschillende bussen. De ene bus is geheel bedekt met de TotalVue campagne van het schoonmaakbedrijf, op de andere bus is de achterkant bedekt met een FullVue busreclame voor AlcmariA.

Een grote doelgroep makkelijk bereiken

AlcmariA is als sinds 1988 actief in de schoonmaakbranche en richt zich op de zakelijke markt. De buscampagne voor de komende twee jaar is dan ook bedoeld om de naamsbekendheid onder die doelgroep te vergroten en zo meer klanten te werven, maar ook om toekomstige medewerkers te bereiken. Hoewel het bedrijf is gevestigd in Alkmaar zit de doelgroep verspreid door de hele regio Noord-Holland.

Een grote doelgroep dus, maar juist daarom is busreclame voor een campagne als deze zo geschikt. Omdat de bussen dominant zichtbaar zijn in het straatbeeld, bereikt de campagne van AlcmariA duizenden mensen per dag. En dat twee jaar lang. Wil jij ook zo’n groot bereik voor jouw boodschap? Informeer dan bij OVMedia naar de mogelijkheden voor een langlopende campagne!

Visual & Webdesign