WINTERS Slaapcomfort rust bussen uit met beddenreclame

Zou je de donkere maanden het liefst in bed doorbrengen, heerlijk weggekropen onder een warm dekbed? Dan heb je een comfortabel bed nodig waarin je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. En waar koop je dat? Bij Winters Slaapcomfort natuurlijk. Deze beddenwinkel is zo slim om dit najaar op de bus te adverteren om nog meer bekendheid te genereren voor hun heerlijke boxsprings.

Je zou er zo in willen gaan liggen, in de boxsprings die te zien zijn op de achterkleppen van tien bussen in de regio Weert-Venlo. Winters Slaapcomfort biedt iedereen de mogelijkheid om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden. En dat voor een prijs waarvan je niet wakker hoeft te liggen. Om meer mensen daarvan op de hoogte te brengen, kiest Winters Slaapcomfort voor busreclame.

Een prima keuze, vooral als onderdeel van een bredere marketingmix. Door de kracht van herhaling bereikt Winters Slaapcomfort nu een veel grotere groep mensen in hun doelgroep. Waar reclame via andere media uitgezet, weggezapt of afgesloten kunnen worden, lukt dat niet met busreclame.

Busreclame brengt boodschap blijvend onder de aandacht

Doordat de tien bussen van Winters Slaapcomfort wisselende routes door Weert en Venlo rijden, is de kans dat het publiek meerdere malen per dag met de reclameboodschap op de achterklep geconfronteerd worden, vele malen groter. Waardoor ook de kans dat de merknaam beter in het geheugen blijft zitten vergroot wordt.

Ben je ook op zoek naar een manier om je boodschap bij veel mensen blijvend onder de aandacht te brengen? Dan is busreclame ook voor jouw organisatie een prima keuze. Of je nu lokaal, regionaal of landelijk wilt adverteren. OVMedia biedt campagnes op maat voor elke bedrijfsgrootte en elk budget. Van de investering hoef je dus niet wakker te liggen.

Visual & Webdesign