Woonmall Alexandrium promoot Werelds Wonen

27-05 2016

Zin in een beetje kleur na de donkere decembermaand? Kijk dan goed om je heen als in de regio Haaglanden bent. Wie weet, spot je de Total Vue campagne van Woonmall Alexandrium. Grote blikvanger op de twee bussen is een kleurige bank waar je zo op neer zou willen ploffen!

Woonmall Alexandrium is het bekendste woonwinkelcentrum van Nederland. Je vindt het aan de A20, afslag 16 bij Rotterdam. Maar liefst 55 woonwinkels hebben hier onderdak gevonden, en klanten komen vanuit heel Nederland om te winkelen en inspiratie op te doen.

Inspiratie en nieuwe ideeën krijg je in Woonmall Alexandrium niet alleen door in de winkels rond te kijken. Het winkelcentrum organiseert namelijk ook het hele jaar door allerlei leuke workshops en presentaties en er vinden regelmatig grote woonevenementen plaats.

Werelds wonen in Woonmall Alexandrium

De Wereld Woonweken zijn een mooi voorbeeld van zo’n inspirerend woonevenement in Woonmall Alexandrium. Tijdens deze weken kun je verschillende woonstijlen en interieurideeën uit de hele wereld komen bewonderen. Handig als je een beetje bent uitgekeken op je eigen inrichting.

Om het Werelds Wonen te promoten, kan zelfs een gigant als Woonmall Alexandrium niet zonder reclame. OVMedia voorzag in de regio Haaglanden twee bussen rondom van stickers voor het woonwinkelcentrum. De uitnodigend ogende, kleurrijke bank op de zij- en achterkant van de verder wit beplakte bussen is een echte blikvanger. Je zou er zo op willen gaan zitten, als dat kon. Benieuwd? De bussen van Woonmall Alexandrium rijden nog tot eind juni rond in de hele regio!

Visual & Webdesign